*
Verzendkosten
Voor bestellingen van boeken en losse nummers binnen Nederland is de bijdrage in de verzendkosten ? 1,99.
*
Levertijd
Bestellingen worden binnen twee tot drie werkdagen geleverd.
*
Actiecode
Als u in het bezit bent van een actiecode vult u die in de Winkelwagen bij Actiecode in.
*
Genoeg maakte dossiers over talloze onderwerpen. U kunt deze dossiers hier downloaden voor ? 0,99 per stuk.
*
Vragen?
Stuur ons een e-mail met uw vraag en wij nemen snel contact met u op.
*
Privacy
Genoeg zal uw gegevens nooit aan derden verstrekken.
Geen posts gevonden

Reviews

overall 3 reviews

 Heb je al enige ervaring met dit product?

score (5) Reviewer Annette Zijlstra Posted 10:54, Feb 18, 2013
Opruimen
Genoeg en de Vrekkenkrant twintig jaar! Ik heb ze allemaal. Het beangstigde me: ik werd toch niet iemand zoals op tv die zijn huis helemaal vol laat lopen met tijdschriften? Hoeveel is dat eigenlijk: twintig jaar Genoeg? Nu, dat bleken twee flinke stapels te zijn. Er was een periode dat ik ze regelmatig doorlas. Ze troostten me: het kan ook zo, je hoeft niet met de stroom mee. Wat zal ik doen: bewaren of toch maar wegdoen? In de kerstvakantie ben ik ze nog een keer gaan lezen. Ik las met papier en pen ernaast en haalde er nog weer tips, boektitels en websites (misschien zijn ze er nog) uit.
Ik bedacht me dat we inmiddels ons huis hebben afbetaald en dat onze twee dochters een leuke jeugd hebben gehad, mede door al die tips uit Genoeg. Nu ik al die nummers van Genoeg weer doorlees, denk ik: we zouden het huis wel weer beter kunnen isoleren en misschien zonnepanelen op het dak. Sparen doe ik altijd al, maar misschien op een gestructureerde manier zodat ik eerder kan stoppen met werken? Kortom, ik ga wel opruimen, maar niet de Vrekkenkrant en Genoeg.

score (5) Reviewer Franca Posted 10:52, Feb 18, 2013
Tweede natuur
Genoeg 20 jaar! Ik ben fan vanaf het (bijna) eerste nummer. Het echte eerste nummer heb ik bijbesteld. Toen zat ik in de kleine kinderen, zoals dat heet. Ik werkte als oproepkracht in de kraamzorg en vond het altijd een feestje als de volgende Genoeg kwam. Soms stuurde ik een tip in en af en toe schreef ik naar mijn idool Marieke (waar ik dan een persoonlijke handgeschreven brief van terug kreeg). Ik werkte zestien jaar als oproepkracht, had nooit tekort en heb enorm genoten van de tijd met de kinderen thuis.
En nu? Nu werk ik weer onder contract (50 procent dienstverband), zijn de kinderen jongvolwassen en ben ik een volkomen overtuigde consuminderaar. Ik weet van kleine dingen te genieten en wist moeilijke tijden altijd (soms met behulp van mijn geliefde Genoeg) door te komen. Inmiddels hebben we onze hypotheek helemaal afgelost (grappig te zien dat Marieke daar nu een boek over heeft geschreven). Het is een tweede natuur geworden en een fijne manier van (bewust) leven. Blijf nog heel lang Genoeg maken. Ik verheug me nog altijd wanneer er weer een nieuw nummer in de brievenbus ligt en het geeft ook na twintig jaar nog altijd nieuwe inspiratie!
Franca
hetkeukenraam.blogspot.nl
score (5) Reviewer Genoegfan Posted 10:48, Feb 18, 2013
Feestje
Bij deze wil ik jullie van harte feliciteren met het feestnummer van Genoeg. Ik heb het nummer van begin tot einde ervaren als een feestje! Mijn complimenten. Een inspiratiebron voor een ieder, mijn lijfblad.
zoek